Youtubesta soittoääni kännykkään – Lataa kappaleet ja muuta ne soittoääneksi puhelimessasi!

Youtubesta soittoääni kännykkään – mikä mahtava tapa muokata puhelimesi soittoääniä juuri haluamallasi musiikilla! Jos olet kyllästynyt tehdasasetuksiin ja haluat vaihtelua soittoääniisi, Youtube tarjoaa sinulle loistavan tavan löytää uusia ja kiinnostavia kappaleita, joista voit luoda soittoäänen puhelimeesi. Tässä oppaassa näytämme sinulle, kuinka voit ladata biisejä Youtubesta ja muuttaa ne soittoääniksi puhelimessasi.

Step 1: Lataa haluamasi kappale Youtube-videoksi

Ensin sinun täytyy ladata haluamasi kappale Youtube-videoksi. Youtube tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata videoita suoraan puhelimeesi. Voit tehdä tämän seuraamalla näitä ohjeita:

 1. Mene Youtube-sovellukseen ja kirjoita haluamasi kappaleen nimi hakukenttään.
 2. Kun olet löytänyt haluamasi videon, avaa se ja napauta “Jaa” -painiketta.
 3. Valitse “Lataa” -vaihtoehto ja odota, kunnes video on ladattu puhelimeesi.

Step 2: Muunna kappale soittoääneksi

Kun olet ladannut haluamasi kappaleen puhelimeesi, sinun täytyy muuntaa se soittoääneksi. Tässä on vaiheet, joilla voit tehdä sen:

 1. Lataa soittoääni-muokkaussovellus puhelimeesi. Voit löytää useita ilmaisia sovelluksia soitoänien muokkaamiseen sovelluskaupasta.
 2. Avaa sovellus ja valitse “Lisää tiedosto” tai vastaava vaihtoehto.
 3. Etsi ja valitse haluamasi Youtube-videosta ladattu kappale puhelimestasi.
 4. Katkaise kappaleen haluamasi osa ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla.
 5. Tallenna muokattu kappale soittoääneksi puhelimeesi.

Tee soittoääneksi omasta musiikista

Jos sinulla on jo oma musiikkikirjasto puhelimessasi, voit käyttää sitä myös soittoäänien luomiseen. Alla on vaiheet, joilla voit muuttaa oman musiikkisi soittoääneksi:

 1. Etsi ja avaa soittoänien muokkaussovellus puhelimestasi.
 2. Valitse “Lisää tiedosto” tai vastaava vaihtoehto.
 3. Etsi ja valitse haluamasi kappale omasta musiikkikirjastostasi.
 4. Leikkaa kappaleesta haluamasi osa ja muokkaa sitä tarvittaessa.
 5. Tallenna muokattu kappale soittoääneksi puhelimeesi.

Viimeiset ajatukset

Youtubesta soittoäänen lataaminen puhelimeen ja muiden omin musiikkitiedostojen muuttaminen soittoääneksi voi antaa sinulle mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja vaihtelua puhelimesi soittoääniin. Kokeile eri kappaleita ja löydä juuri sinulle sopiva soittoääni. On tärkeää huomata, että jotkut sovellukset saattavat periä maksun tiettyjen ominaisuuksien käyttämisestä, joten varmista, että luet sovelluksen tarkat tiedot ennen sen lataamista.

“Musikaalinen luovuus on rajaton ja Youtube tarjoaa mahtavan lähteen löytää uusia soittoääniä puhelimeesi!”

Ofte stillede spørgsmål

Miten voin ladata soittoäänen kännykkääni YouTubesta?

Voit ladata soittoäänen kännykkääsi YouTubesta käyttämällä erilaisia online-muuntimia ja lataussovelluksia, kuten MP3-muunninta tai YouTube-soittoääni-sovellusta. Tämä artikkeli opastaa, miten ladata soittoääni kännykkääsi YouTubesta.

Tarvitseeko minun maksaa soittoäänen lataamisesta YouTubesta?

Useimmat online-muuntimet ja lataussovellukset tarjoavat ilmaisia vaihtoehtoja soittoäänen lataamiseen kännykkääsi YouTubesta. On kuitenkin myös maksullisia sovelluksia, joilla voi saada lisäominaisuuksia. Lue lisää tästä artikkelista, miten ladata soittoääni kännykkääsi YouTubesta maksutta.

Voinko muuttaa suosikkikappaleeni soittoääneksi?

Kyllä, voit muuttaa suosikkikappaleesi soittoääneksi lataamalla sen YouTubesta ja muuntamalla sen sopivaksi muotoon käyttäen online-muunninta. Opas tässä artikkelissa neuvoo, miten muuttaa suosikkikappaleesi soittoääneksi.

Onko YouTubesta soittoäänen lataaminen laillista?

Soittoäänen lataaminen YouTube-videosta on sallittua henkilökohtaiseen käyttöön. On kuitenkin tärkeää kunnioittaa tekijänoikeuksia ja käyttää lataamiasi soittoääniä vain omassa puhelimessasi. Tämä artikkeli selventää, miten ladata soittoääni YouTubesta laillisesti.

Mitä sovelluksia voin käyttää soittoäänen lataamiseen kännykkään?

Monet eri sovellukset tarjoavat mahdollisuuden ladata soittoäänen kännykkääsi. Muutamia suosittuja sovelluksia ovat esimerkiksi “Ringtone Maker” ja “Zedge”. Lue tästä artikkelista, mitä sovelluksia voit käyttää soittoäänen lataamisessa kännykkään.

Voinko ladata soittoääniä suoraan puhelimeeni YouTubesta?

Kyllä, on olemassa sovelluksia, kuten “YouTube to Ringtone”, joilla voit ladata soittoääniä suoraan puhelimeesi YouTubesta. Selvitä tästä artikkelista, miten ladata soittoääni suoraan puhelimeesi YouTubesta.

Voinko käyttää YouTubea suoraan puhelimen soittoäänenä?

YouTubea ei voi käyttää suoraan puhelimen soittoäänenä. Sinun on ladattava ja muunnettava video soittoääniformaattiin ennen kuin voit asettaa sen soittoääneksi. Lue tästä artikkelista, miten käyttää YouTubea puhelimen soittoäänenä.

Mitä muita vaihtoehtoja on ladattavien soittoäänien lisäksi?

Voit myös tallentaa äänileikkeitä itse tai ladata valmiita soittoääniä sovelluksista, kuten “Zedge” tai “Ringtone Maker”. Tämä artikkeli esittelee erilaisia tapoja ladata ja luoda soittoääniä puhelimeesi.

Voinko käyttää muita musiikkipalveluita soittoäneni lataamiseen?

Kyllä, voit käyttää muita musiikkipalveluita, kuten Spotifyä tai Apple Musicia, löytääksesi ja ladataksesi soittoääniä puhelimeesi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ladata soittoääniä muista musiikkipalveluista kännykkään.

Mitä formaattia soittoääneni tulisi olla kännykässäni?

Yleensä puhelimesi tukee tiedostoja MP3- ja M4R-muodossa soittoäänenä. Voit käyttää online-muuntimia tai sovelluksia muuttaaksesi YouTube-videosta ladatun tiedoston sopivaan muotoon. Selvitä tästä artikkelista, miten muuttaa soittoäänitiedosto sopivaksi formaatiksi kännykkääsi.

Artiklen Youtubesta soittoääni kännykkään – Lataa kappaleet ja muuta ne soittoääneksi puhelimessasi! har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 11 anmeldelser