Tänään tv-ohjelmat: Nelonen, MTV3, Ruutu – Löydä suosikkisi

Oletko koskaan ihmetellyt, mitä ohjelmia tänään tulee televisiosta? Ei hätää, meiltä saat kattavan oppaan päivän tv-ohjelmiin. Tässä artikkelissa keskitymme suosittuihin kanaviin kaapeli-tv-paketteihin kuuluvilla Nelosella, MTV3:lla ja Ruudulla. Löydä suosikkiohjelmasi helposti tänään!

Nelonen

Nelonen tarjoaa monipuolisen valikoiman viihdettä, urheilua ja ajankohtaisohjelmia. Tänään tarjolla on esimerkiksi:

 • 19:00 Putous: Hauskin tavis
 • 21:00 Bachelor Suomi
 • 23:00 Stand Up! Live Comedy

Nelosen ohjelmatiedot löydät myös helposti suoraan heidänviralliselta verkkosivustoltaanosoitteesta nelonen.fi. Käy tutustumassa, mikäli kaipaat lisätietoja tai haluat katsoa ohjelmia suorana netissä.

MTV3

MTV3 tarjoaa laadukasta kotimaista ja ulkomaista sisältöä. Päivän ohjelmisto sisältää muun muassa:

 1. 20:00 Salatut elämät
 2. 21:00 Talent Suomi
 3. 22:00 Kymmenen uutiset

MTV3:n ohjelmaopas on saatavilla myös kätevästi telsu.fi-sivustolta. Sieltä löydät lisätietoja ohjelmista, näyttelijöistä ja paljon muuta.

Ruutu

Ruutu on Suomen suosituin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman suosittuja tv-ohjelmia. Tänään Ruudusta voit katsoa esimerkiksi:

 • 19:30 Ex on the Beach Suomi
 • 21:00 Farmi Suomi
 • 23:00 Rikospaikka

Et halua missata näitä jännittäviä ohjelmia! Voit tilata Ruudun netistä ja nauttia suosikkiohjelmistasi milloin haluat.

Päivän tv-ohjelmat yhdellä silmäyksellä

Jos haluat nähdä kattavammin kaikki tänään televisiosta tulevat ohjelmat, suosittelemme käyttämään eri ohjelmaoppaita, kuten:

 • Telsu.fi
 • Ampparit.com
 • Iltapulu.fi
 • Ohjelmaopas.nelonen.fi

Näiltä sivustoilta löydät kaikki päivän ohjelmatiedot selkeästi esitettyinä. Näin voit suunnitella tv-iltaasi etukäteen ja varmistaa, ettet missaa suosikkiohjelmiasi.

“Hyvä leffa ja mukavaa seuraa – täydellinen tv-ilta!”

– Tv-katsoja

Joten tartu kaukosäätimeen ja valmistaudu viettämään viihdyttävä televisioilta. Löydä suosikkiohjelmasi Neloselta, MTV3:lta ja Ruudusta tänään!

Ofte stillede spørgsmål

Mitä tv-ohjelmia on tänään?

Tarkasta tv-ohjelmat tänään osoitteessa [linkkii] Tarjoa käyttäjälle linkki, josta hän voi tarkastaa päivän tv-ohjelmat.

Missä voin katsoa nelonen ohjelmia?

Voit katsoa nelonen ohjelmia osoitteessa [linkki] Tarjoa käyttäjälle linkki, josta hän voi katsoa Nelosen ohjelmia.

Mikä on Nelosen ohjelmaopas?

Nelosen ohjelmaopas on työkalu, josta voit tarkastaa tulevien päivien ohjelmatiedot Neloselta. Kerro käyttäjälle, että Nelonen tarjoaa ohjelmaoppaan, joka auttaa tarkistamaan tulevien päivien ohjelmatiedot.

Mistä voin katsoa eilisen tv-ohjelmia?

Voit katsoa eilisen tv-ohjelmia osoitteessa [linkki] Tarjoa käyttäjälle linkki, josta hän voi katsoa edellisen päivän tv-ohjelmia.

Onko Nelosen ohjelmat saatavilla Ruudussa?

Kyllä, voit katsoa Nelosen ohjelmia myös Ruudussa. Kerro käyttäjälle, että Nelosen ohjelmat ovat saatavilla myös Ruutu-palvelussa.

Missä voin tarkistaa tänään tulevat tv-ohjelmat?

Voit tarkistaa tänään tulevat tv-ohjelmat osoitteessa [linkki] Tarjoa käyttäjälle linkki, josta hän voi tarkastaa tulevien päivien tv-ohjelmat.

Miten löydän tietoa Nelosen ohjelmista?

Löydät tietoa Nelosen ohjelmista osoitteesta [linkki] Tarjoa käyttäjälle linkki, josta hän voi löytää tietoa Nelosen ohjelmista.

Mikä on Koti TV-ohjelmatiedot?

Koti TV-ohjelmatiedot on kätevä työkalu, josta saat ajantasaiset tiedot tv-ohjelmista. Kerro käyttäjälle, että Koti TV-ohjelmatiedot tarjoaa ajantasaiset tiedot tv-ohjelmista.

Onko Nelosen ohjelmia saatavilla myös nettitelevisiossa?

Kyllä, voit katsoa Nelosen ohjelmia myös nettitelevisiossa osoitteessa [linkki] Tarjoa käyttäjälle linkki, josta hän voi katsoa Nelosen ohjelmia nettitelevisiossa.

Mitkä ovat MTV3:n ohjelmat tänään?

Tarkasta MTV3:n ohjelmaopas osoitteessa [linkki] Tarjoa käyttäjälle linkki, josta hän voi tarkastaa MTV3:n ohjelmat tänään.

Artiklen Tänään tv-ohjelmat: Nelonen, MTV3, Ruutu – Löydä suosikkisi har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 7 anmeldelser