Kela kirjaudu

Kirjautuminen OmaKelaan | Kela

Kirjautuminen OmaKelaan

Valitse kela.fi-sivun yläreunasta kohta Kirjaudu – Henkilöasiakkaat. · Valitse tunnistussivulta mobiilivarmenne. · Näppäile puhelinnumerosi. · Saat puhelimeesi …

Jotta voit kirjautua OmaKelaan, sinun täytyy ensin tunnistautua eli varmentaa henkilöllisyytesi. OmaKelassa käytetään Suomi.fi-tunnistusta.

Asiointipalvelu OmaKela | Kela

Asiointipalvelu OmaKela

Kirjaudu. OmaKela on Kelan asiointipalvelu henkilöasiakkaille. Kela-asioiden hoitaminen verkossa on kätevää: voit hoitaa asiat missä ja milloin vain.

OmaKela on Kelan asiointipalvelu henkilöasiakkaille. Voit hoitaa lähes kaikki Kela-asiasi OmaKelassa. OmaKelassa voit muun muassa hakea useimpia etuuksia sekä lähettää liitteitä ja viestejä Kelaan.

OmaKelan etusivu | Kela

OmaKelan etusivu

OmaKelan etusivulta löydät koosteen ajankohtaisista Kela-asioistasi ja voit helposti tarkistaa niiden tilanteen.

Kela: Henkilöasiakkaat

Henkilöasiakkaat

Kansaneläkelaitos, Kela, hoitaa Suomessa asuvien sosiaaliturvaa eri elämäntilanteissa. … Kirjaudu OmaKelaan OmaKelan ohjeet.

Kansaneläkelaitos, Kela, hoitaa Suomessa asuvien sosiaaliturvaa eri elämäntilanteissa.

Turvallinen asiointi OmaKelassa | Kela

Turvallinen asiointi OmaKelassa

Ole huolellinen, kun kirjaudut OmaKelaan. Verkossa on aidon näköisiä huijaussivustoja. Niitä voidaan tehdä myös Kelan nimiin.

Ohjeet turvalliseen asiointiin OmaKelassa.

Asiointipalvelut työnantajille – Kela

Asiointipalvelut työnantajille

Työnantaja voi asioida Kelan kanssa alla olevissa asiointipalveluissa. Kirjaudu asiointipalveluun kunkin palvelun oman sivun kautta.

Työnantaja voi asioida Kelan kanssa alla olevissa asiointipalveluissa. Asiointipalveluihin kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuksella.

Päätökset ja asiakirjat OmaKelassa | Kela

Päätökset ja asiakirjat OmaKelassa

Kirjaudu. Päätös toimitetaan sinulle postitse ja OmaKelaan. Voit helposti tarkistaa päätöksen etusivun kohdasta Oma asiointi.

Kun hakemuksesi on käsitelty, saat päätöksen. Päätös toimitetaan sinulle postitse ja OmaKelaan. Voit helposti tarkistaa päätöksen etusivun kohdasta Oma asiointi.

Viestit OmaKelassa | Kela

Viestit OmaKelassa

Kela-asioita ei voi hoitaa sähköpostitse, koska se ei ole tietoturvallista. Näin annat Kelalle luvan lähettää viestejä. Kirjaudu OmaKelaan. Siirry sivulle …

Viestien lähettäminen ja vastaanottaminen verkossa on tietoturvallista. Jotta Kela voi lähettää sinulle muistutuksia ja lisätietopyyntöjä, sinun täytyy antaa lupa viestien lähettämiseen.

Asiointipalvelut yhteistyökumppaneille – Kela

Asiointipalvelut yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppani voi asioida Kelan kanssa alla olevissa asiointipalveluissa. Kirjaudu asiointipalveluun kunkin palvelun oman sivun kautta.

Kelan asiointipalvelut yhteistyökumppaneille.

Hakemuksen tekeminen OmaKelassa | Kela

Hakemuksen tekeminen OmaKelassa

Näin teet hakemuksen OmaKelassa · Kirjaudu OmaKelaan. · Valitse Tee hakemus -kohdasta etuus, jota haluat hakea. · Täytä kohdat ja etene valinnalla Jatka.

Useimpia etuuksia voit hakea OmaKelassa. Jos hakemusta ei voi tehdä verkossa, voit tehdä hakemuksen pdf-lomakkeella ja lähettää sen OmaKelassa viestin liitteenä.

Keywords: kela kirjaudu, kela kirjautuminen, omakela kirjaudu, kela henkilöasiakkaat kirjaudu