Howard Hughesin lapset: Kuka he olivat ja mitä heistä tiedetään?

Howard Hughes, vuonna 1905 syntynyt yhdysvaltalainen liikemies, elokuvatuottaja ja ilmailun pioneeri, oli yksi aikansa merkittävimmistä hahmoista. Vaikka Hughes tunnetaan parhaiten menestyksekkäästä urastaan ja ekstravaganttista elämäntyylistään, hänellä oli myös lapset, jotka ovat jääneet hieman vähemmälle huomiolle. Tässä artikkelissa tarkastelemme Howard Hughesin lapsia ja mitä heistä tiedetään.

Howard Hughesin lapset

Howard Hughes oli avioliitossa vain kerran elämänsä aikana. Hän oli naimisissa näyttelijä Jean Petersin kanssa vuosina 1957-1971. Hughesin ja Petersin avioliitto päättyi eroon, eikä heillä ollut yhteisiä lapsia.

Lisa Hughes

Howard Hughesin ensimmäinen lapsi oli tytär Lisa Hughes, joka syntyi vuonna 1956. Lisa teki otsikoita syntymänsä jälkeen, koska hänen isänsä oli julkisuuden henkilö. Ei kuitenkaan tiedetä paljon Lisasta, sillä hän pysyi suurimman osan elämästään poissa julkisuudesta ja vaikutuspiirinsä ulkopuolella. Lisa Hughesista ei ole julkisia kuvia, eikä hän itse ole antanut haastatteluja aiheesta.

Howard Hughes Jr.

Howard Hughesin toinen lapsi oli hänen poikansa Howard Hughes Jr., joka syntyi vuonna 1909. Hän oli Howard Hughesin ainoa lapsi ensimmäisestä avioliitostaan veljensä James Hughesian kanssa. Howard Hughes Jr. ei nousut julkisuuteen yhtä paljon kuin hänen isänsä, mutta hänellä oli merkittävä rooli Howard Hughesin liiketoimien hoitamisessa. Ajan mittaan Howard Hughes Jr. etääntyi kuitenkin isänsä toiminnasta ja loi oman uran liikemaailmassa.

Terry Moore

Vuonna 1949 Howard Hughes seurusteli näyttelijä Terry Mooren kanssa. Vaikka he eivät koskaan menneet naimisiin, heillä oli romanttinen suhde ja uskotaan, että he saivat yhteisen lapsen. Tästä lapsesta ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa, ja hänen identiteettinsä pysyy salaisuutena. Terry Moore on itse vahvistanut, että hänellä oli lapsi Howard Hughesin kanssa, mutta hän ei ole julkisesti puhunut asiasta enempää.

Johtopäätös

Kokonaisuudessaan Howard Hughesin lapsista tiedetään hyvin vähän. Lisa Hughes ja Terry Mooren lapsi pysyivät suurelta osin julkisuuden ulottumattomissa, kun taas Howard Hughes Jr. jatkoi isänsä jalanjälkiä liikemaailmassa. Vaikka Howard Hughesin lapset eivät ole julkisuuden henkilöitä itsessään, heillä oli varmasti merkittävä rooli Howard Hughesin elämässä.

Ofte stillede spørgsmål

Kuka oli Howard Hughes?

Howard Hughes oli amerikkalainen liikemies, elokuvatuottaja, lentäjä ja insinööri.

Milloin Howard Hughes eli?

Howard Hughes syntyi 24. joulukuuta 1905 ja kuoli 5. huhtikuuta 1976.

Kuinka monta lasta Howard Hughesilla oli?

Howard Hughesilla ei ole tiettävästi ollut biologisia lapsia.

Onko Howard Hughesilla lapsenlapsia?

Ei ole tiedossa, että Howard Hughesilla olisi lapsenlapsia.

Oliko Howard Hughes naimisissa?

Kyllä, Howard Hughes oli naimisissa kaksi kertaa.

Kuka oli Howard Hughesin ensimmäinen vaimo?

Howard Hughesin ensimmäinen vaimo oli Ella Botts Rice.

Kuka oli Howard Hughesin toinen vaimo?

Howard Hughesin toinen vaimo oli Jean Peters.

Miten Howard Hughesin avioliitot päättyivät?

Howard Hughesin ensimmäinen avioliitto päättyi avioeroon. Toisen avioliiton Jean Petersin kanssa uskotaan päättyneen avioeroon tai eroon ilman virallista dokumentaatiota.

Mikä oli Howard Hughesin perintö?

Howard Hughesin perintöön kuului hänen laaja omaisuutensa, mukaan lukien lentoyhtiöt, elokuvastudiot ja kiinteistöomistukset.

Miten Howard Hughesin lapset liittyvät hänen perintöönsä?

Koska Howard Hughesilla ei tiedetä olleen biologisia lapsia, ei myöskään ole tiedossa, että hän olisi jättänyt perinnön lapsilleen.§

Artiklen Howard Hughesin lapset: Kuka he olivat ja mitä heistä tiedetään? har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 28 anmeldelser